Jump to content

Íme a nyár leghasznosabb alkalmazása: kézhez viszik a sört

2016. 07. 06. 15:12

Immár két éve szállítja a Furmányos Futár a muníciót Budapest szerte. Ennek örömére elkészítették a Fufu - Ital-kézhezszállítás appot, mellyel még könnyebben rendelhettek piát és nasit!

A Furmányos Futár egy budapesti fiatalok által működtetett vállalkozás két éve kezdte meg keresztes háborúját a szomjúság és kiszáradás ellen a pesti éjszakában. Eleinte egyéni vállalkozásként indult az ötlet, mára pedig már több főre bővült a csapat. A srácok bringával járják Budapest utcáit éjszakánként, és a telefonon vagy Facebookon keresztül leadott rendeléseket viszik ki szélsebesen. Az átlag kiszállítási idő 30 perc körül van, de nem egyszer voltak már 15 percen belül a megrendelőnél.

Mindezt teszik szigorú cégfilozófiájukat követve, miszerint nem szabják meg a minimális rendelést, és a házhoz szállítás is ingyenes. Ezzel a két alap tényezővel, igen csak diákbarát szolgáltatásnak mondható ha az árakat megnézzük. Most pedig egy ingyenesen letölthető applikációt is a piacra dobtak! Megérkezett a Fufu - ital-kézhezszállítás applikációja Android és iOS telefonokra egyaránt, mellyel könnyedén rendelhetsz italt vagy rágcsálnivalót Budapest belvárosában.

Az a helyzet megvan, amikor próbálod összeszedni a buliban, hogy kinek milyen pia kell a boltból? Már kiszámoltad mennyi lesz összesen, és megjegyezted azt is kinek mi kell pontosan, amikor páran kitalálják, hogy nekik mégis másmilyen itóka/rágcsa kellene.

 
Nos, ebben az esetben, és még sok hasonló szituban lehet nagy segítségedre az app.

Az egyszerű és letisztult felületnek köszönhetően könnyű megtalálni kedvenc italainkat és rágcsánkat (a rágcsálnivalók menüpont, jelenleg üres, mert nincs a készletükön, de dolgoznak rajta). A kínálaton még van mit fejleszteni, de így is több mint 40 fajta ital közül választhatsz. Meg kell jegyeznem, különös örömmel töltött el mikor megláttam, hogy a kedvenc sörömet is beszerezhetem tőlük, a magyar kóláról, a Tikkadt szöcskéről (CUKORMENTES VÁLTOZAT IS VAN! :)) nem is beszélve.

A kosarunk tartalmát roppant egyszerűen lehet módosítani, így nem jelent bosszúságot többé, ha a haverok meggondolják magukat. Amikor végeztél a kiválasztással, a rendelés folyamata is totál egyszerű. Egy gyors regisztrálás után már véglegesítheted is rendelésedet, és suhan is a futár!

A GPS alapú helymeghatározásnak köszönhetően, nem kell többé hosszasan magyarázni a futárnak telefonon, melyik padnál is ültök a Deák téren vagy hogy hol lakik a házigazda, ugyanis az applikáció automatikusan mutatja pozíciódat a futárnak, ha ezt az opciót választod.

Persze az ital házhoz rendelés nem egy újkeletű dolog. Számos másik cégtől rendelhetsz alkoholt Budapesten, de a FuFu sok tekintetben különleges. Ingyenes kiszállítás, minimális rendelés nélkül, fél óra körüli kiszállítással, mindezt egy applikációval is akár?! Igen, a FuFunál!