Jump to content

Laktózmentes Balaton – TOP helyek, ahol laktózmentes lángos, fagyi és palacsinta vár

2022. 09. 30. 11:49

Laktózmentes étrendet követsz, és minden vágyad, hogy a kikapcsolódás alatt se kelljen lemondanod a legnépszerűbb balatoni ételekről? A laktózmentes Balaton csak rád vár! Mutatjuk, hol kapható a legjobb laktózmentes lángos, fagyi, palacsinta és olasz kávé! 

Pálma Cukrászda, Keszthely

A Keszthelyen található Pálma Cukrászda nem okoz csalódást, ha az édes ízek rabja vagy, a torták és a fagylaltok garantáltan levesznek a lábadról. Színes a választék, a klasszikus, vagy akár a rendhagyó ízek között biztosan megtalálod majd a kedvencedet.

A cukrászda kínálatában glutén, tejfehérje és laktózmentes, cukormentes, illetve vegán finomságok is várnak. Élvezd az édes ízek laktómentes varázsát!

Erzsike fagyizó, Tihany

Az Erzsike fagyizó Tihany egyik legszebb részén, a Pisky sétányon, a tihanyi visszhangdomb szomszédságában vár. A hangulatos fagyizóban házi készítésű fagylaltok hívogatnak, választhatsz laktózmentes, vagy akár tejmentes fagylaltot is.

Tihanyi kirándulást tervezel? A házi limonádé még a legmelegebb nyári napokon is kellemesen hűsít majd, a kávékülönlegességek társaságában pedig jóleső érzés lesz megpihenni egy kicsit.

TacoBar, Szigliget

Odavagy a mexikói hangulatért, és még annál is jobban szereted a mexikói ízeket? Térj be a szigligeti TacoBarba, és ülj kik a tágas teraszra, ahol a barátaiddal éppen olyan jó móka a kikapcsolódás, mint a család apraja-nagyjával.

A Balatoni Bringakör útvonalán található gasztropihenő különlegessége, hogy házi készítésű, gluténmentes ételekkel, vegetáriánus és vegán finomságokkal, illetve fergeteges laktózmentes Choco tacoval várja a betérő vendégeket.

Menta Terasz Fagyizó, Siófok

A Menta Terasz Fagyizó laktózmentes finomságai újra és újra visszacsalogatnak Siófokra, a Balaton pezsgő fővárosába. A mentaszínű fagyizóban a házi készítésű, roppanós gofrik és fagylaltok izgalmas ízkombinációi garantáltan levesznek a lábadról.

A gluténmentes, laktózmentes és cukormentes fagylaltok mellett laktózmentes shake-ek és óriáspalacsinta teszi még színesebbé a kínálatot.

Forrás: blog.szallas.hu

(Forrás: vakaciozzunk.co.hu;szallas.hu;legjobbitthon.co.hu| Kép: pixabay.com)