Jump to content

Schwarzenegger is gratulált a győztes magyar fitneszmodellnek

2016. 09. 27. 09:13

Másodszor is megnyerte az Arnold Classic Europe-ot Kiss Virág. A magyar lány új csúcsot állított be: eddig senkinek nem sikerült megvédenie korábbi győzelmét ebben a kategóriában.

Hatalmas sikert ért el Kiss Virág, hiszen másodszor is sikerült neki megnyernie az Arnold Classic Europe-ot. A végén a névadó, Schwarzenegger is gratulált a fitneszmodellnek, aki eredményével új csúcsot ért el. Eddig még senkinek sem sikerült megvédenie ezt a címet.

Nem meglepő hát, hogy a szép magyar lány elsírta magát, mikor az eredményhirdetésen kiderült, hogy újra ő lett a bikini fitnesz kategória nyertese a 160 centi alatti hölgyek között.

A sportoló a verseny végén elmondta, hogy nem igaz az a tévhit, hogy a fitneszversenyzők koplalnak a megmérettetés előtt. Ők csak más étrendet tartanak és szigorúbb edzésmunkát végeznek. 

Az étrend összeállításában Berkes László edző segít neki. Ez főleg fehérjében és zöld zöldségben gazdag, szénhidrátokban szegény. Ilyenkor a folyadékbevitelt is korlátozzák, hogy az izomzat jobban kirajzolódjon.

Virág egyébként nagyon szeret enni, de mostanában csak nézi a főzőműsorokat. 

A sportoló a versenyt követően elmondta, hogy örök emlék marad számára, hogy találkozhatott a verseny névadójával, Arnold Schwarzeneggerrel is, aki az első sorokban nézte végig a bemutatót: "Amikor felmentem az abszolút választáson a profi liga színpadára, és láttam, ott ül az első sorban, leírhatatlan érzés volt. A verseny után pedig a színfa­lak mögött gratulált a versenyzőknek."

Kiss Virág a sport mellett komolyan vette a tanulást is. Politológiából lediplomázott, a jogi végzettséghez pedig már csak egy záróvizsga kell, utána sportjogász szeretne lenni.

"Az öt év alatt bizonyítottam, a szőke nős viccek alaptalanok, és a külsőn kívül a szellemi érték is nagyon fontos" – nyilatkozta.

A következő versenye már most hétvégén lesz, Prágában az amatőr olimpián.

(Forrás: MTI)