Jump to content

Magyar kórházban járt a híres színésznő

2018. 12. 13. 22:00

Egy ideje már Budapesten forgat Ruby Rose, akit a világ főképp a Batwoman főszereplőjeként ismer. Mivel a színésznő aktívan megosztja Instagram-követőivel, hogy éppen mi történik vele, szerdán azt is megtudhattuk, hogy egy makacs szilikon füldugó miatt kénytelen volt kórházba menni, és eléggé berezelt a magyar kórházak állapotától. A mosdót például egy horrorfilm díszletéhez hasonlította, és imádkozott, hogy érvényes legyen még a tetanusz elleni védőoltása.

Egy olvasónk szúrta ki, hogy az Uzsoki kórházról beszél, és a látogatás traumatikus élményei után a színésznő kicsit jobban beleásta magát a magyar egészségügybe, elolvasott róla ezt-azt, biztosításokról és orvoshiányról, valamint a fiatal orvosok külföldre vándorlásáról, és meglepő módon

ELBORZADT.

A színésznő végül utolsó posztjában azt írta, hajlandó bármilyen módon segíteni, amivel előre lehet lendíteni a magyar egészségügyet, 13 milliós követőtáborát pedig arra kérte, ha erre van ötletük, ne habozzanak szólni neki. Szóval ha van valami gondolatuk, ne tartsák magukban.

 

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)