Jump to content

Hozzánk is elért az új Youtube-feature

2021. 03. 23. 11:26

A YouTube Slágerlisták a magyar felhasználók szokásait tükrözik függetlenül a feliratkozók számától vagy az értékesítési adatoktól, így jól látszik majd, kik a legújabb kedvencek.

Mától Magyarországon is elérhető a YouTube-on aktuálisan népszerű zenéket listázó funkció, amely a legnépszerűbb zeneszámok, előadók, zenei videók és felkapott videók ranglistáit is felhasználók elé tárja - írja a hvg.hu. A portál hozzáteszik: a YouTube Slágerlisták a magyar felhasználók szokásait tükrözik függetlenül a feliratkozók számától vagy az értékesítési adatoktól, így jól látszik majd, kik a legújabb kedvencek.

Négy különböző YouTube slágerlista indul ma, melyek a felhasználók tartózkodási helye szerint országonként és globálisan egyaránt elérhetők. A rangsorok hetente frissülnek, kivéve a felkapott videókat mutató listát, ami akár naponta többször is.

Íme az új listák:

1. A Legnépszerűbb zeneszámok című slágerlista azt mutatja meg, hogy hány megtekintést ért el egy zeneszám a YouTube-on.

2. A Legnépszerűbb előadók slágerlistája a hét legnagyobb hatású előadóit gyűjti össze.

3. A Legnépszerűbb zenei videók listája a legnézettebb videókat listázza.

4. A Felkapott videók listája eltérően a többitől, napi szinten többször is frissül, így azonnali pillanatképet ad arról, hogy mi mozgatja meg a felhasználókat.

(Forrás: szeretlekmagyarország.hu / fotó: pixabay.com)