Jump to content

Bezár az EuroCenter

2021. 04. 06. 07:19

Még több szolgáltatást, szórakozási lehetőséget ígérnek, de ügyelnek a környezettudatosságra is.

Egy időre bezár Óbudán az EuroCenter. Ezt a közösségi oldalán jelentették be. Mint írják:

"Tájékoztatunk titeket, hogy az EuroCenter Óbuda húsvét vasárnaptól bezárja kapuit, hogy teljesen megújulva, új boltokkal, friss szolgáltatási palettával nyithasson ki a jövő év elején.

Május végéig továbbra is nyitva tart az INTERSPAR és a Sonax autómosó, ezen üzletek nyitva tartása marad a hatályos rendelkezéseknek megfelelő.

A felújítási munkák befejeztével pedig vár vissza Észak-Buda legnagyobb és legkorszerűbb bevásárló- és szórakoztató központja Titeket!"

A bevásárlóközpont felújított mozival és tetőkerttel várja majd jövőbeli látogatóit - írja a Portfolio.hu. A portál megjegyzi, hogy a WING Zrt. 2018-ban vette meg a mintegy 25 ezer négyzetméteres üzletközpontot és már akkor jelezték, hogy fejleszteni szeretnék.

"Fejlesztőként elsődleges célunk, hogy maradandó értéket teremtsünk itthon és külföldön egyaránt. Az Eurocenter építészeti és funkcionális megújítása során is ez az alapelv vezérel minket. Ezzel a fejlesztéssel Észak-Buda számára is elérhetővé válik a minőségi bevásárlási élmény" – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A szolgáltatások kínálatát is bővítenék, a divatmárkák mellett többek között banki, telekommunikációs, egészségügyi szolgáltatások is lesznek, valamint mozi, számos új étterem, kávéház is készül. Hangsúlyt fektetnek a környezettudatos és fenntartható megoldásokra is, ezért lesz például kerékpár tároló, elektromos autótöltő állomás is.

(Forrás: szeretlekmagyarország.hu / fotó: pixabay.com)