Jump to content

Ismerd meg a Bikás Parkot

2021. 06. 26. 10:37

Sokkal több dolog van itt, mint egy szimpla kosárpálya.

Első körben boxolókat sikerült a parkba csábítanom csak annyival, hogy a - már nem használt - boxzsákomat a kültéri kondipark részre kihelyeztem. Ennek storyját még az Index is címlapon hozta le, ezt ide kattintva olvashatjátok el.

Hihetetlen nagy sikere volt. Állítólag még válogatott boxolók is inkább edzettek itt a szabadban, mint egy zárt edzőteremben. Meg is tudom érteni őket. Kár, hogy azóta lelopta valaki, sőt azt is, amit utána helyeztünk ki. Talán egyszer az önkormányzatnak is eszébe jut kitenni ide egyet, hacsak nem megint én fogok egy harmadikat is kihelyezni, de azt már valamilyen gps helymeghatározóval a belsejében.

Egy idő után már annyira ismert volt a Bikás közösség, hogy több előadó vagy együttes is megkeresett minket, szívesen forgatnának nálunk. Egyrészt, mert hiteles arcoknak tartanak (amire azóta is ügyelünk és amire azóta is büszkék vagyunk), másrészt, mert nyilván tudni vélték, hogy maximálisan támogatunk minden olyan együttest, ami promózza a parkunkat, a közösségünket vagy az értékrendünket, amit képviselünk, és mert minden közösségi csatornánkra osztani fogjuk a klipjeiket.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu / fotó: pixabay.com)