Jump to content

Mindössze 25 óráig lesz nyitva Magyarország legkisebb étterme

2016. 06. 17. 10:30

Az idén 25 éves Electrolux – születésnapját ünnepelve – június 24-én nyitja meg a Bisztro25-öt. Az asztalfoglalás ma 12 órakor indul, ne maradj le róla!

Az Electrolux idén ünnepli magyarországi működésének 25. évfordulóját. A születésnap alkalmából pedig a Szent Iván-éjt követő pénteken a világcég szervezésében egy igazán különleges ízélményre hívják a gasztronómia szerelmeseit. Megnyitják ugyanis az egyetlen asztallal működő Bisztro25-öt, amely június 24-én, pénteken 12 órától másnap 13 óráig tart nyitva a budapesti Erzsébet téren, és ebben a 25 órában összesen 45 idősávban fogadja a szerencséseket, akik előzetesen asztalt foglalnak.

A Bisztro25 weboldalon mától 7 napig minden nap 12 órakor újabb és újabb időpontok nyílnak meg a közönség számára. Választhatsz egy könnyed ebédet, vagy friss reggeli ízeket a kínálatból, az igazán bevállalósak pedig akár egy izgalmas éjszakai vacsorára is benevezhetnek.

A regisztráció egyszerű: válaszd ki az elérhető időpontok közül a számodra legszimpatikusabbat, a kiválasztott idősávra kattintva add meg a kért adatokat, és a visszaigazolás után már nincs is más dolgod, mint időben megérkezni az étterembe, és jóízűen elfogyasztani a tálalt finomságot!

A Bisztro25 éttermet péntek délben Segal Viktor nyitja, és őt követően a konyhapultnál az ország újító és neves séfjei váltják egymást:

Segal Viktor (péntek 12:00-13:30) – Egy friss nyári saláta rákkal, gyümölcsökkel és desszertként egy pohárdesszert

Situ (péntek 13:30-16:00) – Szarvas bélszín, édesköménnyel, burgonyával és jus-vel, vagy tengeri mártogatós baguette-el; desszert rebarbarával, gyömbérrel és pekándióval, vagy egy finomság fehércsokoládéval, spárgával, lime-mal és piskótával

Á la Maison (péntek 16:00-17:30) – Pink burger, vega burger, flat avocadoval, eggs benedicttel, sonkás-vargányás omlettel, sajttortával, citromos tart-tal és meggyes amerikai palacsintával

kiSSBende Contact Dining (péntek 17:30-20:15) – Kecskesajt, tehénsajt és mangalicasonka által inspirált menü szezonális zöldségekkel

La Perle Noire (péntek 20:15-22:30) – Borjúszűz kelvirággal és feketekagylóval, valamint tejpuding fehércsokoládé, málna és tárkony kíséretében

Innio (péntek 22:30-00:00) – Újhullámos bisztrómenü marinált szivárványos pisztránggal, paradicsomvízzel, uborkával, kapribogyóval, borjúfartővel, sárgabarackkal, édesköménnyel, újhagymával, túrógombóccal, hajdinamorzsával, mangóval és mézzel

Mészár Steak Kitchen (szombat 00:00-02:00) – Durvaborsos Angus steak sült csicsókával és édesburgonyával, vörösbor-karamellel

Tigris Étterem (szombat 02:00-05:00) – Libamáj brulée, kamilla zselé kacsamell, mascarpone és meggy

Dzsem Pékség (szombat 05:00-07:00) – Hatféle helyben sütött piadina a street food vonal jegyében

Zoska (szombat 07:00-09:00) – Reggeli húsos és vega rántottával, bundáskenyérrel és amerikai palacsintával

Bock Bisztró (szombat 09:00-11:00) – „Kulák” reggeli (májas hurkával és vargányával töltött C20 tetején tüskés kacsamájjal), libamájjal és málnakrémmel töltött golflabda (fehércsokoládés korpusz) zöldborsópürével

Óbor Étterem (szombat 11:00-13:00) – Pisztránglazacfilé tengerispárgával, rákos rizzsel, Bock rosé mártással

Ne hagyd ki a lehetőséget! Regisztrálj és legyél Te is a 25 éves Electrolux vendége! Részletek a Bisztro25 weboldalán, valamint a hivatalos Facebook eseménynél!