Jump to content

Cukormentes cukrászda nyílik Budapesten

2019. 01. 23. 08:55

A Király utcában található Fitlife-ban a tudatos nassolást a mozgással is összehozzák, ugyanis a szobabiciklin akár azonnal le is lehet tekerni, amit elfogyasztottunk.

Budapesten, a Király utcában megnyílt a kibővített, 27 férőhelyes Fitlife Cukormentes Cukrászda, ami hatalmas átalakításon esett át. Most tágasabb térrel, több ülőhellyel és egészségtudatos berendezésekkel várja az édességre vágyókat idén, sőt, a vendégek az egészséges életmód jegyében akár szobabiciklizhetnek is január 18-án és 19-én.

Minden év elején rengetegen fogadják meg, hogy áttérnek az egészséges életmódra. Az emberek többsége ilyenkor jobban odafigyel az étkezésére és rendszeresen eljár sportolni. Mivel a kutatások szerint 21 nap szükséges ahhoz, hogy valami szokássá váljon az életünkben, a Fitlife Cukormentes Cukrászda most egy rendkívüli akcióval próbál segíteni vendégeinek a fogadalmak betartásában.

A cég egy szobabiciklit helyezett el az üzletben. Az eszközt bárki használhatja január 18-án és 19-én, aki pedig letekeri rajta a 11:14-es időt, az a cukrászda vendége volt a sütifogyasztásra. Az időintervallum jelképes, hiszen november 14-én van a diabétesz világnapja.

Fekete Márton, a Fitlife tulajdonosa arról beszélt, hogy a jó anyagcseréhez elengedhetetlen a rendszeresen testmozgás is. Emiatt is döntöttek úgy, hogy a cukrászdában a szobabiciklivel kicsit mozgásra ösztönzik a vendégeket.

„Az újév kezdetén sokan odafigyelnek a testükre, elkezdenek mozogni és normálisan táplálkozni. Ez sokszor nehéz kihívás, de a sportolással akkor sem szabad felhagyni, ha jön egy kis hideg vagy már csökken a motiváció. Sokan rég elfelejtették, hogy milyen jó is a testnek egy kis mozgás. Így összehoztuk ezt a két dolgot: a mozgást és a tudatos nassolást”

– magyarázta.

Amíg nincs komolyabb baj, addig az emberek többsége sajnos nem veszi komolyan a táplálkozás fontosságát. A finomított fehércukor a legfőbb oka napjaink legsúlyosabb betegségeinek, de tudatossággal és az egyensúlyra való törekvéssel nagyon sokat tehetünk az egészségünkért.

(Forrás: szeretlekmagyarország.hu / fotó: pixabay.com)