Jump to content

Ide akár még Fellini is felugrana

2016. 02. 18. 16:35

Van egy lakás Budapesten, a Nagymezőben, a "budapesti Broadway" tetején. A lakás már önmagában is különleges, ugyanis nem más lakik itt, mint Bér Rudolf (Rudino) festőművész, akinek ez a hely egyben a műterme is.

Március 3-án ez a műterem lakás nyitja ki kapuit, ami nagy eseménynek számít, ugyanis a festőművész lakása csupán negyedévente alakul át MűteremLakásSzínházzá, amikor is megrendezik aRudino Art Show-t!

Ilyenkor olyan előadók jelennek meg és lépnek fel, mint Kulka János, Ónodi Eszter és Nádasdy Ádám, a karneválszezon lezárásaként pedig a legközelebbi eseményen a show sztárfellépői lesznek Váczi Eszter és a Quartet, Feledi Project (kortárs balett) és Zólyomi Zsolt, Az Orr, vagyis: A Parfümőr.

Az est témája: Ámor & Psyché, ami egy igazán összetett téma már önmagában, amit jól mutat, hogy ezúttal a vásznon, szoborban, hangban, táncban, illatban, borban & ízben is megjelenik majd!

Látható tehát, hogy a rendezvényeken a vendégek összes érzékszervére próbálnak hatni.

Bér Rudolf, alias Rudino elmondása szerint, azért nyitotta meg a műteremlakását a publikum előtt, mert valami olyat szeretett volna létrehozni, ahova maga Fellini is szívesen felugrana.

És ez valószínűleg így is lenne, hiszen itt bárki szabadon elmerülhet az irodalom, képzőművészet, zene, színház, divat, design, bor és gasztronómia világában, mindezt úgy, hogy műremekek és baráti atmoszféra veszi körül.

A Rudino Art Show, mint önálló szellemi műhely, indulásához képest gyorsan vált a város meghatározó független művészeti pontjává.

Mivel ezeken az esteken az egyik főszereplő a bor, természetesen most is képviselteti majd magát egy pincészet, méghozzá a több, mint 100 éves Dubicz Borászat. A Mátra borvidék különleges adottságú vulkanikus kőzetű területén található a Dubicz Borászat, amelynek prémium márkacsaládját a 1014 elnevezésű borcsalád képviseli. Az Ámor & Psyché esten, ezeket a rendkívüli borokat fogják a látogatók megismerni és megszeretni!