Jump to content

A 30Y, Péterfy Bori és a hiperkarma is ott lesz az idei Óbuda Napján

2016. 04. 29. 08:56

Óbuda ismét ünnepel: ingyenes koncertekkel, gyermekprogramokkal és gasztronómiai különlegességekkel várnak május 6-7-én!

Óbuda ragaszkodik a hagyományokhoz: a családias vásári forgatag, az Óbuda Napja évek óta a lokálpatrióták legfontosabb helyi eseménye, és most május 6-án és 7-énTéged is vár!

A kerületnek talán ez az év legérdekesebb két napja, ezért a szervezők különösen odafigyelnek rá, hogy a legjobb programokat hozzák el neked, minden évben. Arról nem is beszélve, hogy tényleg mindenkire gondoltak: fiatalok, idősebbek és a gyerekek is biztosan fel fogják magukat találni a rájuk szabott programok között.

Ha buliznál egyet, számos koncerten lesz erre lehetőséged: az előestén, május 6-án, pénteken, nem más lép fel, mint a Péterfy Bori & Love Band, május 7-én, szombaton, pedig a bőség zavara lesz a koncertek terén, ugyanis a 30Y-tól kezdve, az Ivan & The Parazolon át, az Anna & The Barbies- ig számos neves magyar zenekar fog téged szórakoztatni.

Ha gyerekkel jönnél, őket elviheted egy jó kis Halász Juditkoncertre, de bábautomata, a Tintaló Társulás automata színháza is várja majd csemetéidet.

A kerület múzeumainak többsége Óbuda Napja keretében ingyenesen látogatható, így többek között az Óbudai Múzeumot, a Kassák Múzeumot, az Aquincumi Múzeumot, a Budapest Galériát, a Budapest Galéria Varga Imre Gyűjteményét, az Óbudai Platán Könyvtár helytörténeti fotókiállítását és a Kiscelli Múzeumot nézhetitek meg.