Jump to content

Az egyik szemünk sír, a másik nevet: itt az utolsó Sörfesztivál a Budai Várban

2016. 06. 03. 09:01

Örülünk, mert újra Sörfesztivál lesz a Budai várban, ugyanakkor szomorúak is vagyunk mert ez lesz az utolsó. Semmiképpen ne hagyjátok ki!

Még egyszer utoljára megtöltik sörrel a Budai Várat június 2 - 5. között, ezért ha nagy rajongója vagy a különleges söröknek és a fesztivál hangulatnak akkor még van egy lehetőséged, hogy kiélvezd az utolsó sörfesztivált a Várban.

A Budai Vár felújítási munkálatai miatt idén még UTOLJÁRA, utolsó pillanatban sikerült összehozniuk Neked az ország legnagyobb és legrangosabb sörfesztiválját.

Az utolsó Sörfesztiválnak a Budai Várban két helyszín ad otthont: a gyönyörű díszkivilágításáról méltán híres Oroszlános udvar és a korábban várpiacként funkcionáló Hunyadi udvar.

6 éve folyamatosan nőttek, szépültek, gazdagodott a sör és streetfood kínálat. A Ti ötleteitek, véleményeitek alapján alakították a fesztivált, de egyszer minden jó véget ér, a szervezők pedig remélik, hogy össze tudnak hozni Nektek a jövőben még hasonló világszinten elismert fesztiválokat. Büszkék rá, hogy egy ilyen lenyűgöző, a világon egyedülálló helyszín adhatott otthont a Sörfesztiválnak.

Az első 2000 ELŐVÉTELES JEGY és BÉRLET TARTALMAZ egy LOGÓZOTT SÖRFESZTIVÁL KORSÓT és 1 KORSÓ SÖRT!

A 4 napos nyárindító sörünnep 2016-ban is 200 féle sörkülönlegességgel, a legjobb hazai, import és kézműves sörökkel, koncertekkel, egyedi fesztivál korsóval, street food ételekkel, először food truck show-val, izgalmas sörös játékokkal és programokkal, cider ligettel vár JÚNIUS 2-ától 4 napon keresztül a lenyűgöző Budai Vár teraszain.