Jump to content

Sztárok és szuperprodukciók a Margitszigeten és a Városmajorban!

2016. 06. 14. 09:04

Annyi programmal készül idén a Budapesti Nyári Fesztivál, hogy felsorolni is nehéz. Segítünk a választásban!

Indul a romantika nyara a Margitszigeten és a Városmajorban! A Budapesti Nyári Fesztiválon idén még több sztár és szuperprodukciókat láthatsz június, július és augusztushónapokban, tizenkét héten és hétvégén át.

A fesztivál kínálatában, - színházi előadásokat, opera és musical bemutatókat, táncelőadásokat, koncerteket, látványos show-kat, prózai előadásokat, gyerekszínházat, színházi szemlét, jazz-, világzenei, klasszikus zenei és crossover koncerteket - számos műfajban, a család minden korosztálya számára találhatsz programot.

 

Ötcsillagos sztárokkal és szuperprodukciókkal készülnek a szervezők idén is: a legnevesebb hazai művészek - Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Madaras Gergely, Héja Domonkos - mellett olyan külföldi sztárok lépnek színpadra a Margitszigeten, mint James Valenti, Yuja Wang, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti, Stacey Kent, a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. A víztorony kilátóban tánctörténeti kiállítást mutatnak be, a kerengőben bábkiállítás, a színpad bejáratánál Szőke Gábor Miklós ugró oroszlán szoborinstallációja fogad majd.

A Városmajorban Bereményi Géza Shakespeare királynőjecímű művét mutatják be Udvaros Dorottya és Rátóti Zoltánfőszereplésével. Nyáry Krisztián Így szerettek ők című sikerkönyveiből színpadi ősbemutató készül Nagy-Kálózy Eszter, Gryllus Dorka, Rudolf Péter és Simon Kornélközreműködésével, a Kaláka megzenésített verseivel.

A Színházi Szemle versenyprogramjában a szezon elején ezúttal 6 város színházának 6 legjobb szórakoztató előadását nézheted meg meg; a színházi előadások mellett jobbnál jobb koncertek, gyerekszínház és zenés színházi tábor vár Buda közkedvelt nyári színházában.

A csodálatos természeti környezetben található Margitszigeti ésVárosmajori Szabadtéri Színpadok gazdag programkínálatukkal és kényelmi szolgáltatásaikkal, (komplex turisztikai csomagajánlatok, a színház saját kikötőjébe közlekedőMAHART színházi hajójárat) olyan attrakciónak számítanak, amelyek új bemutatókkal, látványos és nagy kiállítású produkciókkal, egyszeri eseményekkel, egyedi tartalommal gazdagítják Budapest kulturális kínálatát és évről évre, közel 800.000 hazai és külföldi látogatót vonzanak.

Neked csak barangolnod kell a színes ajánlatok, illetve a margitszigeti és városmajori helyszínek és produkciók között. Az iOs és Android készülékekre is elkészült INGYENESEN letölthető Nyári Fesztivál mobil alkalmazás a legjobb eszköz arra, hogy minden, amit Budapest szabadtéri színházairól tudni érdemes, mindig kéznél legyen: hírek, előadások, belépőjegyek, kedvezmények.