Jump to content

Világpremier a Margitszigeten: jön a nagy illuzionista show!

2016. 08. 11. 15:47

Augusztus 12-én és 13-án a csoda kapja főszerepet. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadra nemzetközileg is elismert illuzionisták ejtenek ámulatba.

A Budapesti Nyári Fesztivál tavalyi, éjszakai revücirkusz hatalmas sikere után az idei évben egy szuperlátványos magic show-val várnak Margitszigeten, az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi programmal.

Világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában, hogy elkápráztassanak lélegzetelállító mutatványaikkal. A Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciók izgalommal és csillogással töltik majd meg a forró nyári éjszakát.

A varázslat és borzongás világába a szemfényvesztés mesterei kalauzolnak el. Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén.

A 2015-ös Merlin-díjas, brit-spanyol David Climent hamisítatlan déli sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A Hollandiából érkező Christian Farla három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal és többezer fellépéssel a háta mögött áll margitszigeti színpadra, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik.

A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid is bemutatkozik klasszikus mutatványaival.

A világ legjobb és legkeresettebb illuzionistái először szerepelnek együtt a káprázatos Magic Night illuzionista show-ban a Margitszigeten.

Érdemes ezeket a nem mindennapi alkalmakat még varázslatosabbá tenni a Budapesti Nyári Fesztivál kínálta lehetőségekkel: Budapest esti panorámájában gyönyörködve, a Dunán ringatózva érkezni a Színpadhoz, a koncert előtt meglátogatni a 105 éves víztorony galériájában és udvarában rendezett kiállításokat: Tiéd a Margitsziget! fotópályázat legjobb alkotásait, a Táncoló Margitsziget című tánctörténeti fotótárlatot és a Budapest Bábszínház Szerelmes párok, szerelmes bábokkiállítását, és nem utolsó sorban, a víztorony kilátójából lepillantani az ezerarcú, magyar főváros nyáresti zsongására.

(Forrás: szabadter.hu)