Jump to content

A jó borok megérdemlik a saját fesztivált : ismét itt az Óbudai Bornapok

2016. 09. 23. 10:49

A borkedvelő közönség megérdemli a jó borokat, amit az Óbudai Bornapokon szeptember 23-án, 24-én és 25-én biztosan meg is kap.

Valaha két tábor létezett: akik a vörösborra tették a voksukat, és akik a fehér mellett döntöttek. Aztán megtanulhatta a közönség a közbülső állomásokat is. Ma már a jó rozékat is számon tartják, és a pezsgőknek is vannak harcos híveik.

Az Óbudai Bornapok immár negyedik alkalommal bizonyítja be, hogy a borkultúra nem csak végletekből áll, és a borok széles skáláját mutatja be, bizonyítva, hogy a jó borok megérdemlik a saját fesztivált.

Az igazi ínyencek tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy egy-egy fogás után mit illik kínálni a vendégnek, s hogy kóstolás közben nem árt elcsipegetni egy-egy szelet almát, sajtot, vagy egy gerezd diót, hogy az ízlelőbimbóitok érzékelhessék a következő pohárban rejlő zamatokat, ízeket.

Mindemellett pedig remek előadók tesznek majd róla, hogy a lehető legjobb legyen a hangulat: a Budapest Bártól kezdve Gájer Bálinton át, Senáig számos elismert művész szolgáltatja majd a talpalávalót.

A rendezvény ingyenes, csupán a kóstoláshoz való pohárért kell 500 Ft-ot fizetni.