Jump to content

5 remek program a hétvégére

2016. 11. 19. 07:10

Ismét nyakunkon  a hétvége! Reméljük, a rossz időjárás nem tántorít el attól, hogy kimozdulj otthonról a hét utolsó napjain. Ehhez adunk 5 remek programötletet, hogy biztosan megtaláld a hozzád illő elfoglaltságot. A színháztól az akadálypályáig, a mozitól a vásárig: jöjjön, mi vár rád ezen a hétvégén Budapesten!

Syma Csarnok – Cats – csütörtöktől vasárnapig

Budapestre érkezik világturnéja során az eredeti legendás angol CATS musical amelyet Trevor Nunn rendezett, és amely 30 évig a londoni West End, a new yorki Broadway és sok más város legsikeresebb musical produkciója volt, Cameron Macintosh és Andrew Lloyd Webber produkciós cége a Really Useful Group produkciójában.

A Brodway és a West End egyik leghosszabb ideje futó és legsikeresebb show-jának világturnéja már több mint 300 városban varázsolta el a közönséget szerte a világon. Novemberben a magyar közönségnek is lehetősége nyílik megtapasztalni az eredeti CATS által nyújtott csodálatos érzést.

A világhírű előadás a fantasynak, drámának és a romantikának a keveréke. Eddig több mint 50 millió ember látta, 26 országban mutatták be és 10 nyelvre fordították le.

Jegyeket itt vagy itt tudsz vásárolni. Valamint a maesteszinhaz oldalán kedvezményesen az aznapi előadásokra.

 

Hungexpo – Total Dance Festival 18:00

Az ország legnagyobb és legnépszerűbb 90-es évek fesztiválja idén ősszel is elhozza a’90-es évek legjobb külföldi és hazai sztárjait. Közel az év végéhez tekerik fel a hangerőt, hogy betöltse az egész  Hungexpot!  Fellép a Vengaboys, Dr. Alban, Dr. Alban,  Náksi Attila  és még sokan mások.

Részletekért less be ide.

ComiX Coffee – Harry Potter Hétvége – 19:00-ig

Roxfort a ComiX Coffee-ba költözik a hétvégére.  Ide varázsolják a varázslótanoda mágikus ételeit, italait és hangulatát.Ha a finom falatok mellett a tudásotokat is próbára tennétek, mindenképp töltsétek ki kvízt. A remek szórakozás mellett, a Legendás állatok és megfigyelésük című filmre páros belépőt, vagy a legújabb Harry Potter kötetet is megnyerhetitek.

Részleteket a Facebookon találsz.

Bálna Budapest – Ingyenes Családi Nap –  9:00

Egész napos, ingyenes gyermekprogramok: aktív szórakozás a legkisebbek, a fiatalok és az egész család számára! Itt lesz az Alma együttes, Kovácsovics Fruzsina, de lesz mézeskalács készítés Budapest formákkal – formázás, díszítés, helyszíni sütéssel. Álmodd meg és készítsd el te az idei karácsonyi díszeket! A programok közben érdekes és izgalmas tények, történetek Budapestről.

A fellépők teljes listájáért kattints ide.

(Forrás: funzine.hu)