Jump to content

Februárban újra Dobbantó tréning indul

2017. 01. 11. 10:22

A Dobbantó olyan egyedülálló, átfogó felnőttképzési program, amely biztosítja egy vállalkozás elindításához és működtetéséhez szükséges ismereteket, és kimondottan a női vállalkozók igényeihez igazodó eszközökkel segíti a résztvevőket üzleti céljaik elérésében.

A képzés hétéves fennállása alatt több mint háromszáz női vállalkozónak segített már fellendíteni meglévő cégét, vagy megvalósítani vállalkozási ötletét. Húszfős csoportban, hat héten keresztül, tizenkét napon át zajlik a kompetenciafejlesztés, amely nemcsak a vállalkozás elindítására és működtetésére terjed ki, hanem fejleszti az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeket is.

A Dobbantó programot 2010-ben indította útjára a Budapest Bank, akkori anyavállalata, a GE „Banking on Women” című, a nők pénzügyi ismereteit fejlesztő programja nyomán. Szakmai partnerünk a Dobbantó életre hívásában és mind a mai napig a képzések lebonyolításában a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány; az ő vállalkozónői kompetenciafejlesztő programjuk részét képezi a felnőttképzési akkreditációval bíró, és ma már nemzetközileg is elismert Dobbantó képzés.

A résztvevők az üzleti sikerhez fontos, marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyi forrásteremtéssel és adózással kapcsolatos ismereteket is elsajátítanak. A pénzügyi modulban a Budapest Bank kisvállalati finanszírozási szakértője is előad, aki egy interaktív blokk keretében ad tanácsot a legkülönfélébb banki-pénzügyi témákban, a számlaválasztás szempontjaitól a hitelképesség javításán keresztül az optimális finanszírozási lehetőségekig. A képzés végén a résztvevők egymás előtt prezentálják a tréning során kidolgozott üzleti tervüket.

Február 6-án, Budapesten újabb húszfős csoport indul. Jelentkezni egy online űrlap kitöltésével – a személyes adatok megadásával, a tanulmányok, munkatapasztalatok, és személyes motivációk ismertetésével, valamint a vállalkozás, illetve a vállalkozási ötlet bemutatásával lehet, ITT.

Fontos, hogy a vállalkozást – az űrlap terjedelmi korlátain belül – minél részletesebben célszerű kifejteni, mert ez fontos szempont a jelentkezések elbírálása során. Különösen leendő vállalkozás esetében érdemes kitérni arra, milyen indíttatásból választottátok éppen ezt a tevékenységet, hol tart a tervezés, végeztetek-e hozzá előzetes piackutatást, vannak-e már potenciális partnereitek, ügyfeleitek, munkaerőtök, és így tovább. A szervezők az űrlapokon megadott minden információt természetesen bizalmasan kezelnek.

A jelentkezési határidő: január 26. csütörtök éjfél.

(Forrás: dobbantoprogram.hu)