Jump to content

Ingyen korcsolyázhatsz sok helyen a Jégpályák éjszakáján

2017. 01. 19. 10:25

Jelentős kedvezménnyel és programokkal várnak szombat estétől, egyes helyeken kora hajnalig.

Mivel tavaly sikeres volt, a Magyar Jégkorong Szövetség idén is meghirdette a Jégpályák Éjszakáját, amelyet január 21-ről 22-ére virradó éjjel rendeznek, a Magyar Hoki Napjának meghosszabbításaként.

Tavalyi, első eseményen közel 70 pálya kapcsolódott be a Jégpályák Éjszakájába. A cél idén is az, hogy a Múzeumok Éjszakájához és a Színházak Éjszakájához hasonlóan a korcsolyapályákra is be lehessen jutni az éjszakai nyitva tartással, lehetőleg kedvezményekkel és hozzá kapcsolódó extra programokkal.

A Magyar Hoki Napja központjának számító Műjégpálya mellett országszerte és a határon túl is több jégpályán várnak az esti, éjszakai órákban.

A Jégpályák Éjszakája alkalmából nyitva tartó korcsolyapályák listáját a jegkorongszovetseg.hu oldalon lehet végignézni. Budapesttől Szarvasig, Győrtől Csíkszeredáig bőven találni pályákat. Több helyen ingyenes a belépés, de a többi pályán is adnak kedvezményeket. Emellett jégdiszkókat tartanak, bemutatókat nézhetsz meg, választhatsz zenét, és több helyen is nyitva lesz a büfé vagy forró tea jár a belépő mellé.

Szombaton a Magyar Hoki Napját is második alkalommal rendezik meg a Városligeti Műjégpályán. A Magyar Jégkorong Szövetség csaknem egész napos programmal vár a Városligetben. Ezúttal a klubok mellett az amatőr érdeklődőknek is szerveztek érdekes dolgokat. A szövetség a teljesen kezdőknek korcsolya- és hokioktatást is biztosít. Ezenkívül ügyességi játékokkal és a szülőknek szóló programokkal is készülnek a szervezők. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni a gyerehokizni.hu oldalon lehet.

(Forrás: legjobbitthon.hu)