Jump to content

100 híresség egy közös koncerten fog össze az autista gyermekekért

2017. 05. 04. 09:12

Az Út a Mosolyért Alapítvány szervezésében május 4-én a budapesti Erzsébet téren találkozhatsz velük.

Már közel 100 híresség csatlakozott az Út a Mosolyért Alapítvány kezdeményezéséhez, amelynek célja az első magyarországi autista vizsgálóközpont létrehozása a Heim Pál Gyermekkórházban.

A nemes cél érdekében május 4-én este Mosoly koncertet rendeznek az Erzsébet téren, ahol a 100 Tagú Cigányzenekar és a magyar popzene legjava is fellép. A koncert mottója: „Megérteni. Elfogadni. Segíteni.”

Az új központ azért is fontos, mert a mostani körülmények nem igazán alkalmasak a kisgyerekek nyugodt vizsgálatára és kezelésére. A Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai klinikáján egy akadálymentesített, erre a célra kialakított helyet szeretnének létrehozni.

Számos színész, zenész, sportoló, divattervező és műsorvezető is segíti az Út a Mosolyért Alapítvány újabb jótékonysági kezdeményezését. Támogatóként részt vesz többek között Nagy Ervin, Lóránt Péter, Till Attila, Szabó Gabriella, Szulák Andrea, Hevesi Tamás, Kanizsai Silka Ágnes, Dukai Regina, Kollányi Zsuzsi, Temesi Berci, Kasza Tibor, Borzi Vivien, Király Viktor, Vastag Csaba, Czippán Anett, Garami Gábor, Bráz Alexandra, Lotfi Begi, Debreczeni Zita, Gianni, Radics Gigi és Weisz Fanni is a műsorban, illetve egy filmet is készítettek, amelyben az összefogásra buzdítanak.

Május 4-én este ingyenes koncertet rendeznek és adománygyűjtést szerveznek a budapesti Erzsébet téren. A helyszínen felállított gyűjtőpontokon bárki támogathatja a nemes célt, és találkozhat a kezdeményezést támogató hírességekkel.

(Forrás: legjobbitthon.hu)