Jump to content

Népszerű youtuberekkel is találkozhatsz a Várkert Bazárban

2017. 05. 14. 13:11

Az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon többek között ott lesz a The VR, Szabyest és Nessaj is. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Május 19-én vár benneteket a DUE Médiahálózat létrehozott, 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, ami az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvénye. Az eseményen díjazni fogják a legtehetségesebb diákújságírókat, fotósokat, rádiósokat, videósokat az általános és középiskolás, illetve a felsőoktatásban tanuló korosztályból.

Az idei Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra, a NETbiztos pályázatra és az Ifjúsági Sajtódíj pályázatra több mint ezer pályamű érkezett be. A pályázat győztesei kétmillió forint összértékben kapnak díjakat. A rendezvényen idén is részt vesznek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) képviselői, akik az internet kockázatairól és veszélyeiről fognak tájékoztatót tartani.

Számos közismert színész, művész és sportoló is ott lesz a Sajtófesztiválon, hogy a kérdéseidre válaszoljon. Sőt, elhozzák neked a legnépszerűbb hazai vloggereket is!

A média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok, tombola valamint koncertek várnak. Olyan népszerű vloggerekkel és youtuberekkel találkozhattok mint Török Ábel, Szabyest, Nessaj, Nana, Panka és a THEVR. A részletes programokért katt IDE.

(Forrás: legjobbitthon.hu)