Jump to content

A hétvégén ismét Szilvanapokat rendeznek Szarvason

2018. 09. 06. 11:07

Koncertekkel, hagyományőrző programokkal, szilvás ételekkel és italokkal várja a látogatókat a hétvégén a Szarvasi Szilvanapok gasztrokulturális fesztivál.

A rendezvényen fellép mások mellett Molnár Ferenc Caramel, a Csík zenekar, a Tölcséres Banda, a Pandora's Box, Vincze Lilla, a Téglás Zenekar, a Körös Party Band és a Brassdance - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Cervinus Teatrum színészeinek előadásában musicalek szólalnak meg, Szemerédi Bernadett és Széplaky Géza verses-zenés gyermekműsorral, a Portéka Színpad interaktív programmal várja a közönséget. A programokat élő kívánságműsor, gyümölcskészítmények és receptek versenye, díjátadó és termésáldás is színesíti. 

A borudvarban látványkonyha, sütemény-kóstoló, képzések bemutatása és népszerűsítése mellett Badár Sándor és a Talléros zenekar, a kézműves sörök udvarában a Szekeres&Barbaró Wurlitzer Band, a Rambling Blues Trio és a Dynamite Dudes, a Zebra Clubban többek között a Mayfly és a Monotone RT szórakoztatja a látogatókat. A kölyökudvar népi játszótérnek, karatés játszóháznak és gyerekelőadásoknak ad otthont.

(Forrás: MTI | kép: szilvanapok.hu)