Jump to content

Érdekel a fenntarthatóság?

2019. 09. 13. 21:15

A Telekom rendezvényén szakmai beszélgetések, interaktív kiállítói tér és afterparty vár.

Mi zavar jobban? Az óceánon úszó szemétsziget vagy az autóból kidobott csikk? A tudattalan előítéletek vagy a korrupt ítéletek? A globális felmelegedés vagy a digitális elhidegülés?

Ősszel 12. alkalommal kerül megrendezésre a Telekom Fenntarthatósági Nap című rendezvénye. 5 beszélgetés keretében arra inspirálnak majd, hogy Te is válassz egy problémát és tedd ügyeddé. Szakértőik pedig abban is segítenek, hogy hogyan tudjuk elkezdeni mindezt.

Mi az a Fenntarthatósági Nap?

A Fenntarthatósági Nap egy fesztiválkonferencia, ahol szakmai beszélgetések, interaktív kiállítói tér és afterparty várja az érdeklődő fiatalokat.

A beszélgetések résztvevőinek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek, média szereplők, stb.) hívnak, akik szerintük valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren. Igazán szakmai és pozitív üzenetekre lőnek, és a témák tekintetében próbálnak az aktuális kérdésekre összpontosítani.

A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol a szekciókon elhangzottakat meg is lehet nézni, tapasztalni. Olyan témák merülnek tehát fel, amiről nem csak beszélni lehet, hanem konkrétan tenni is érte. Akár Magyarországon is.

Miről szól a nap?

Az idei évben 12 problémát járnak körbe szekció-beszélgetéseik során a KisHallban, míg a nap során közel 50 szervezet mutatja be munkáját a fenti füves területen, az estét pedig egy pörgős koncerttel és egy hajnalig tartó Gerappaaa bulival zárják. Az Afterparty részeként a NagyHall színpadán adják át a 12. Fenntarthatósági Nap művészeti pályázatánakdíjait is.

Regisztráció és jegyárak

A szakmai rendezvény ingyenesen látogatható.

A 19.30-ig helyszínen regisztrált és karszalagot átvett látogatók – jelképes – 100 Forintos áron válthatnak jegyet az esti koncertre és bulira. Azon vendégek, akik csak az Afterpartyra érkeznek (vagy napközben nem vették át ingyenes karszalagjukat), 1000 Forintos áron válthatnak belépőt az esti koncertre.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu / fotó: pexels.com)