Jump to content

Ezek a cégvezetők a legjobbak ma Magyarországon

2016. 02. 29. 21:42

A 2016-ban jubileumi, huszonöt éves fennállását ünneplő Menedzserszövetség február 27-én tartotta meg a hazai vállalatok, non-profit szervezetek és a közszféra vezetőinek részvételével a huszonkettedik Menedzserbálját.

Az idei rendezvényen eddig soha nem látott létszámban képviselték magukat a cégvezetők, így a látványos programok és a jó hangulat mellett elmondható, hogy az eddigi legnagyobb bálját tarthatta meg a szövetség.

A díjakat Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója, a Menedzserszövetség elnöke, valamintProsits Attila a Westend Kft ügyvezető igazgatója, a Demján Sándor Alapítvány Felügyelő bizottsági tagja nyújtotta át a díjazottaknak.

Az Év Menedzsere Dr. Futó Péter lett, az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó FUTUREAL cégcsoport alapító társtulajdonosa. Cégük már számos díjjal büszkélkedhet, amit honlapjukon büszkén fel is sorolnak. Díjaik között számos ingatlanfejlesztési elismerések van, de február 27-től már az Év Menedzsere 2015 díjával is büszkélkedhetnek.

Az Év Fiatal Menedzsere díjat Várkonyi Balázs, az elektronikai eszközök kiskereskedelmével foglakozó Extreme Digitalügyvezető igazgatója nyerte el és az idén először átadott Év Menedzsere Életműdíjat Mosonyi György, a MOL Nyrt. Felügyelőbizottságának elnöke vehette át.

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő rendezvény az utóbbi évek során a hazai csúcsvezetők körében az egyik legismertebb és legnépszerűbb eseménnyé nőtte ki magát. A bállal összekötött Év Menedzsere és Év Fiatal Menedzsere díjak pedig évről évre egyre komolyabb presztízst jelentenek a cégvezetők számára, ami jól érezhető a beérkezett pályázatok számának folyamatos növekedésében is. A szervezők azt ígérik, hogy a jövőben is mindent megtesznek annak érdekében, hogy az elkövetkező, 23. Menedzserbál és Díjátadó gála is hasonlóan sikeres legyen, mint az idei.