Jump to content

Magyar kölcsönzőoldal indult

2018. 07. 16. 19:01

A VeddBérbe.hu egy felület arra, hogy bérbe adjunk vagy épp vegyünk különféle dolgokat, terepasztaltól a jelmezeken át a szépségápolási cikkekig.

Új magyar közösségi kölcsönzőoldal indult: a VeddBérbe.hu felületet biztosít arra, hogy bérbe adjunk vagy éppen vegyünk különféle dolgokat magánszemélyektől, magánszemélyekként. Tulajdonképpen egy közvetítő platformról van szó, a hirdetésekért nem kell fizetni, a felhasználók maguk ajánlhatják bérbeadásra kínált cikkeiket kategóriák szerint besorolva.

A minél pontosabban behatárolható keresés érdekében több szűrő is beállítható az oldalon, a különféle kategóriák (például szépségápolás, irodai, háztartási, elektronikai eszközök, ruhák) mellett akár hely (megyék) szerint is böngészhetünk, attól függően, hogy mi lenne számunkra a legkényelmesebb és legközelebb eső.

Ha kiválasztottuk a megfelelő terméket, a profilján láthatjuk, mennyibe kerülne a kölcsönzés, ki adná bérbe és mennyi időre, a végösszeget azután egy árkalkulátor segítségével azonnal kiszámíthatjuk. Jó hír, hogy az oldal készítői még a biztosításról sem feledkeztek meg; azért, hogy az adás-vétel rendben, biztonságosan bonyolódjon le, a Barion internetes rendszer felel, ezen a szűrőn csak azok a bérbeadók jutnak át, akiket hitelesítettek és regisztráltak. A felületen tranzakciókat is lehet végezni, a bankkártyás fizetéseket erre irányítják át.

(Forrás: veddberbe.hu | kép: pixabay.com)