Jump to content

Összejött a pénz a kezelésre

2020. 06. 27. 15:52

A háromgyermekes, rákkal küzdő édesanya nagyon boldog, hogy ilyen sokan segítettek összegyűjteni a pénzt az immunterápiára.

Mint arról beszámoltunk, hatalmas összefogással egy nap alatt összegyűlt a pénz annak a háromgyermekes magyar édesanyának a kezelésére, aki rákkal küzd, és már csak egy 16,8 millió forintba kerülő immunterápia lehet az utolsó reménye a gyógyulásra.

Hegedűs Mártánál tavaly diagnosztizáltak méhnyakrákot, ráadásul akkor már annyira előrehaladott állapotban volt, hogy azonnal műteni kellett. A kezelések és a műtétek ellenére több áttét is kialakult már a szervezetében, a kemoterápiát pedig meg kellett szakítania, miután leálltak a veséi.

Egy rendkívül drága immunterápia segíthet a 38 éves anyának meggyógyulni, amihez szeretett volna állami támogatást igényelni, de elutasították a kérelmét. A 16 millió 800 ezer forintos kezelést viszont a család nem tudta volna egyedül finanszírozni, ezért a barátok segítségével gyűjtést indítottak a Facebookon.

Végül alig 25 óra alatt több mint 20 millió forintot adományoztak neki ismerősök és ismeretlenek, így a vártnál sokkal hamarabb összejött a pénz a drága kezelésre.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu / fotó: pixabay.com)