Jump to content

4 indok, ami miatt Hajdúszoboszló nyáron is tökéletes választás

2016. 07. 14. 22:19

Nem csak télen, nyáron is szuper programokkal találkozhatsz a városban. Nézzük milyen vízi kalandok várnak rád, ha Hajdúszoboszlót választod!

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa – fő vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból és az Aqua-Palace-ból álló fürdőkomplexum. Szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülő vendégeknek, valamint kis és többgyermekes családoknak.

Nézzük milyen vízi kalandok várnak rád, ha Hajdúszoboszlót választod:

STRAND

Ha csak mókás strandolásra vágynál, strandröplabdázással és hullámfürdővel, akkor neked a Strandfürdő való, ami szintén a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum része.

A fürdő területén található sportcentrumban a vízi élmények mellett sport élményekkel is gazdagodhatsz. A strandröplabda, a lábtenisz, a ping-pong, a strandfoci, és a tenisz is az aktív kínálat elemei. A strandfürdő területén egyébként naturista sziget is rendelkezésre áll a természet közeliség kedvelői számára. ;)

Szombaton és vasárnap pedig állandó programokkal várnak, hogy teljes legyen a kikapcsolódás. Van itt vízi tornától kezdve gyermekanimáció és kézműves foglalkozásig minden ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát.

AQUAPARK

Ha megijednél, hogy a kedvencedet, az óriási csúszdarészleget még nem láttad a felhozatalban, ne aggódj tovább, a Hajdúszoboszlói Aquapark nem hagy cserben!

Ez egy igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister és Niagara teszi teljessé az élményt.

Külön a gyerekeknek is vannak kalandmedencék, amik ráadásul egyedi kialakításúak: az egyikben található a négytornyos Beckó vár, melynek részei a függőhíd, a borító dézsa és az ágyúk. Tehát a medencében játékos csatajelenetekkel is szórakoztathatják magukat a gyerekek. A vár egyik különlegessége, hogy a várvédők csúszdán is menekülhetnek.

AQUA-PALACE

Az Aqua-Palace-ban a fürdőzési és sport lehetőségek mellett tágas szauna részleg is vár, ahol finn, infra és gőz szaunák, merülő és Kneipp medence, bőséges masszázs kínálat, fodrász, pedikűr, manikűr és nem utolsó sorban vendéglátó egységek széles választéka várja a vendégeket.

A komplexum egyedi szolgáltatásokat is kínál számodra, melyek közül kiemelkedik a privát fürdő és a relax szoba.

GYÓGYFÜRDŐ

A Hajdúszoboszló alatt elterülő víztömeg összetétele rendkívüli mértékben egyedi, így nemcsak jókat fürdőzhetsz, de gyógyászati szempontból is felfrissülhetsz a fürdőben.

Az alkalmazás során tapasztalható gyógyulás a hajdúszoboszlói víz összetételéből adódik. A víz legnagyobb mértékben nátrium-kloridot, vagy más néven szalmiáksót tartalmaz.

A sokféle gyógyászati szolgáltatás közül érdemes kipróbálnod az iszappakolást, a szénsavas fürdőt, vagy akár a vízsugár masszázst.

Szóval ha igazi kikapcsolódásra vágysz, esetleg a Szoboszlói Folkhétvége vagy a Dixieland Napok felé veszed az irányt, mindenképpen iktasd be a programba a vízi kalandokat is!

(Forrás: utazom.com)