Jump to content

Szuperstranddá alakul nyárra a Lupa-tó

2017. 05. 04. 12:56

Vízi kalandpark, látványos búvárcentrum és wakeboard-központ is lesz az ország legnagyobb bányatavánál. A helyszínen jártunk.

Már tavaly is ígéretes volt a Lupánál, Magyarország egyik legnagyobb bányatavánál kialakított strand.

De idén nyárra még nagyobb durranás lehet: szuperstranddá alakul a környék. A helyszínen jártunk, még a nyitás előtt.

"Budapest pálmafás tengerpartja" a 2017-es nyári szezonban a klasszikus fürdőzés mellett különlegességeket is kínál majd: bérelhető partszakaszt, sportolási lehetőségeket és gasztronómiai ínyencségeket ígérnek a tulajdonosok.

Május 26-án, szombaton nyit az egykori bányató területén kialakított és bővített Lupa-tavi strand, ahol a kényelemmel és az élvezeti értékekkel valószínűleg nem lesz gond, bár az is igaz, hogy egy sima hamburgerért vagy fagyiért is mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Habár még számos szolgáltatás konstrukció alatt áll, Gerendai Károly szerint június közepére extra szolgáltatásokat is igénybe vehetünk.

Ha pedig ez nem lenne elég, itt építik fel az ország legnagyobb vízi kalandparkját, a régió egyik leglátványosabb búvárcentrumát, sőt Közép-Európa legnagyobb wakeboard komplexumát.

Emellett hagyományos és extrém vízi sportágak is elérhetőek lesznek, és persze strandfoci, strandröplabda, strandkézilabdapálya, szóval lesz minden, mint a búcsúba'. Még Blob is. Ez egy hatalmas, felfújható párna, amire egy toronyból ráugorva, akár több méter magasba repülhetünk a víz fölé. Tehát garantáltak lesznek idén nyáron a "fail videók".

A gyerekeket külön részleg várja, ami ekkora felhajtás közepette nem egy buta ötlet.

(Forrás: legjobbitthon.hu)