Jump to content

Tökéletes kikapcsolódás az őselemek harmóniájában

2018. 12. 11. 14:00

A siófoki Hotel Azúr Prémium*****a régió első ötcsillagos szállodájaként különleges gasztronómiai és SPA élményekkel kényezteti a luxus szerelmeseit. (X)

Az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlen vízparton található hotel panorámás lakosztályokat kínál a pihenni vágyóknak. Három exkluzív jacuzzival és szaunával felszerelt – Luxury Suite pedig a legmagasabb igényeket is kielégíti.

A Hotel Azúr Prémium***** különlegessége az 1800 m2 alapterületen kialakított exkluzív wellness központ, úszó- és élménymedencék mellett rönkszaunával, infraszaunával, gőzfürdővel, illat-, só-, és jégkamrával, élményzuhanyokat magába foglaló tizenkét elemes, balatoni panorámás szaunaparkkal szolgálja a felüdülést, a csendes esti wellness órák pedig szavatolják a gyermekzsivaj mentes pihenést.

Az aktív pihenéssel töltött napot tematikus tányérszervizes vacsoraestek, borkóstolók koronázzák meg a szálloda Opus Éttermében, ahol frissesség, fenntarthatóság és állandó magas minőség jellemzi a Rácz Krisztián Chef által kiváló érzékkel összeállított három menüsort.
Fúziós konyha menüsort azoknak a kísérletező kedvű, de a minőségből nem engedő gasztrofelfedezőknek ajánlják, akik szívesen merülnek az új ízek és izgalmas kombinációk tengerébe: az ötfogásos menüsor a magyar konyha kedvenc ízei mellett bátran nyúl nemzetközi klasszikusokhoz is.

Hagyományos, Balaton-környéki ízeket bújtat új köntösbe a Régiónk ízei menüsor: szezonálisan, környékbeli minőségi alapanyagokból készülnek a tradicionális fogások modern újragondolásai.

A séfcsapat a diétázókra és az ételérzékenységben szenvedőkre is gondolt, mikor összeállították a Diétás menü öt friss, ízletes és egészséges fogását. A minden este változó menüsoron felül, személyes egyeztetés után örömmel elégítik ki az esetlegesen felmerülő, egyedi diétás igényeket is.

Mivel az alapanyagoknál elengedhetetlen minőségi szempont az ellenőrizhetőség és fenntarthatóság, a séfek kizárólag a környék termelőitől, száz kilométeres körzetből szerzik be a hozzávalókat. Az estéről-estére változó, szezonális és különleges fogások a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, alkalmanként sztárséfek, valamint a hazai gasztronómia jeles alakjai is tiszteletüket teszik a konyhán.

Vacsora után jól esik egy pohár ital a Petrus Wine & Gin Barban, ahol hazai és nemzetközi borászok nedűi mellett, az exkluzív gin különlegességekkel is megismerkedhetnek.

Reggelinél hazai és francia gasztronómia ellenállhatatlan fúziójával várják a reggel is minőségi étkezésre vágyó vendégeket. A friss piaci zöldségek és gyümölcsök mellett a környékbéli termelők kiváló, magas minőségű termékeivel csábít az Opus Farmers Market reggelije. A prémium reggelire kézműves sajt és sonkaválogatás, krémes joghurtok, széles választékú müzlibár, egyedi pörkölésű, frissen őrölt kávé, fűszeres teakínáló, frissen facsart gyümölcs- és biozöldség-levek teszik fel a koronát. Luxus reggeliként választható akár Beluga kaviár és francia pezsgő is, mely a régióban egyedül a Hotel Azúr Prémiumban érhető el.

Engedje, hogy elvarázsolja a különleges gasztronómia, a csodálatos balatoni természet, a modern design, a személyre szabott wellness szolgáltatások egyedülálló összhangja, mely elfeledteti a mindennapi nyüzsgő élet kihívásait, hogy csak a pihenésre és feltöltődésre kelljen figyelni.

 

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat:

Luxus hétközpapok

Prémium karácsony

Szilveszteri ajánlatunk

(Forrás: Szerkesztőség)