Bezárták az egyik legrégebbi és kedvelt szendvicsező cég boltjait. A cég honlapján közölt rövid szöveg szerint nincs többé McKiwans szendvics.
Miért éri meg elmenni egy helyre, ahol, miután kiválasztottad, hogy mit ennél, neked kell megfőzni a fogásokat? Kipróbáltuk Magyarország első DIY éttermét.
Pizzakörképünkből megtudhatjátok, hol kapható a legjobb pizzaszelet, hol érdemes rendelni és hová érdemes beülni a legjobb pizzáért.
Kávét, teát? Akik erre a kérdésre minden esetben az utóbbit válaszolják, azoknak teljesen mindegy az évszak, napszak, szeretik a teát és bármikor szívesen isszák is. Reggel erősebbet, délután kicsit gyengébbet,
Akár rántott mackósajtot is kóstolhat, aki betér a Paneerba. A húsimádóknak rossz hír: itt maximum bacon kerül a szendvicsbe.
A VinArt két prémium bora, a 2012-es Csanád cuvée és a szintén 2012-es évjáratú Villányi Cabernet Sauvignon Prémium is aranyérmet szerzett az olaszországi Bergamóban megrendezett nemzetközi Merlot-Cabernet versenyen. A Csanád
Elkészült az első magyar fajta specifikus borospohár, így a bordeaux-i és chardonnay-i pohár után a tokaji borvidék is saját pohárral büszkélkedhet.
Dunaföldváron 24 órán keresztül sütötték a palacsintát, hogy a kevermesiek rekordját megdöntsék. Végül, a célul kitűzött 40 ezer palacsintát is túlszárnyalták. A végeredmény 48 115 darab!
"...hanem csak gyömbér bővön, hogy megérezzék..." A gyömbér a legrégebbi szakácskönyvünk leggyakrabban használt fűszere. Hogyan lehet ez? Hová tűnt később?
Egerben megnyílt legújabb cukrászdájuk, itt debütál forradalmian új Harmatos virág nevű édesség.
Ropogós jégcsapretek vagy snack kolbász libatepertős, vagy fetasajtos-sültpaprikás szószba mártogatva? Jól hangzik? És még milyen finom!
A magyar fogyasztók is egyre inkább a hazai, minőségi magyar borok mellett teszik le a voksukat, tavaly a vásárlók 92 százaléka választotta és vásárolta meg inkább a magyar borokat.